Spelletjeskermis

Spetterende seizoensafsluiting voor de jeugd

RIJSOORD – Zaterdag 26 juni was letterlijk en figuurlijk een spetterende seizoensafsluiting voor de jeugd van V.V. Rijsoord. Voor de tweede keer op rij zat het er voor de voetbalkampcommissie niet in om een afsluitend voetbalkamp te organiseren. Zo ontstond het idee voor een spelletjeskermis dichtbij huis: gewoon op het kraaiennest. En daar was animo voor. Maar liefst 150 kinderen meldden zich zaterdagochtend aan de Vlasstraat en deden in teams allerlei spelletjes. Van skilopen tot zaklopen, van spijkerpoepen tot blikgooien en van een door Facet Ridderkerk beschikbaar gestelde stormbaan tot onze eigen zeepbaan. Die laatste was een welkome afsluiter want door al die spelletjes kreeg je het best warm.

Tijdens de lunch werden de kinderen verrast door sponsor Jumbo Ridderhof die voor alle kinderen een Diergaarde Blijdorp verzamelalbum had met een set plaatjes. Nu is het natuurlijk de kunst om het boek vol te gaan krijgen. De hele dag door konden de kinderen genieten van overheerlijke meloen, watermeloen, pruimen en mandarijnen die beschikbaar waren gesteld door sponsor Hoofdman Roodzant. En ook de gesponsorde komkommers waren niet aan te slepen.

Zo komt er een einde aan een – door corona – wederom vreemd seizoen. Het was fijn dat we ouders op deze laatste dag weer mochten ontvangen op het sportpark. En voor de ouders leuk om hun kinderen toch nog even in actie te zien. We zijn trots op alle vrijwilligers die dit seizoen zoveel hebben georganiseerd om te zorgen dat de kinderen plezier konden hebben en lekker konden trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen. Voor al die kanjers is het ook lekker dat het even zomerstop is. Want ondanks corona stond het bol van de actie en is er enorm hard gewerkt.

Super bedankt allemaal!

Bekijk hier alle foto’s