IFC MO13-1 - Rijsoord MO13-1 1-9

MO13-1 gaat door met winnen

RIJSOORD – Vandaag stond de laatste wedstrijd op het programma, de laatste wedstrijd in de Regio Cup tegen IFC MO13. Met 14 meiden sterk trapte MO13-1 om 08.30 uur af op het hoofdveld van IFC.

Lounge” zagen we een mooie wedstrijd. Direct vanaf de aftrap werd IFC gevaarlijk, al in de eerste minuut ging IFC naar het doel van Rijsoord en plaatste een mooie doelpoging. Helaas voor IFC en gelukkig voor Rijsoord wist Kelsie de bal tegen te houden.
 
De meiden waren gelijk wakker, Kelsie schoot uit en de bal kwam bij Floor terecht. Zij nam de bal mee en rende naar voren zoals een hindelope rent. Snel en effectief, waarna zij de voorzet gaf richting het strafschopgebied van IFC. De bal kwam bij Tessa terecht en met een mooie kapbeweging speelde zij de verdediging van IFC uit om het eerste doelpunt te maken in de 3e minuut.
 
Hierna kwam IFC weer richting het doel van Rijsoord en was het wederom Tessa die de bal veroverde bij het eigen strafschop gebied en een weergaloze rush maakte met diverse kapbewegingen en zelfs een panna. Ze beloonde zichzelf door de 0-2 te maken voor Rijsoord.  In de 17e minuut was het weer raak, Tess J. schoot de 0-3 binnen. In de 22e minuut kwam de bal terecht bij Evy die ook een rush maakte vanaf eigen helft en een voorzet gaf waardoor Tess J. kon scoren.
 
Tussendoor kreeg Zoey een flinke duw, maar de meiden zijn van het type niet zeuren en doorgaan. Dus opstaan en niet piepen. Uiteindelijk gingen we met 0-6 de rust in.
 
De wedstrijd was gelopen… na de rust waren er nog doelpunten van Floor, Zoey en Ruby. Die met een kopbal vanuit een corner de stand bepaalde: 1-9. Ja IFC had een doelpunt gemaakt en gezien het spel verdienden ze dat ook.
 
Al met al een leuke laatste wedstrijd van het seizoen waar weer publiek bij mocht zijn.