Jayson Donk en Tomas Fernandes komen selectie versterken

RIJSOORD – We kunnen weer een tweetal spelers verwelkomen en toevoegen aan onze selectie voor het komende seizoen:

Jayson Donk (23) komt over van ASWH. Jayson is een welkome versterking voor onze selectie die op de rechter- en linkerflink uit de voeten kan. Hij gaat met zijn snelheid en winnaarsmentaliteit zeker zorgen voor een prima impuls binnen de selectie van Sieme Zijm.

Tomas Fernandes (21) komt over van de zaterdag selectie van fc IJsselmonde. Tomas speelde op jonge(re) leeftijd bij Bolnes en werd daar gescout door fc Dordrecht. Die ervaring bracht hem eerst bij BVCB en afgelopen seizoen bij IJsselmonde. Hij wil echter graag de uitdaging aangaan om zijn keeperskwaliteiten te tonen in de hoofdklasse.

Een keeper was noodzakelijk door het afhaken van Nelson Konings (naar Excelsior o23) en het alsnog stoppen met keepen door Mitchel vd Spoel.

De selectie kan zeker nóg een keeper gebruiken en met een extra aanvaller zou de selectie dan compleet zijn voor komend seizoen. We hopen daar op korte termijn over te kunnen informeren.

Jayson en Tomas worden natuurlijk van harte welkom geheten en Mitchel willen we bedanken voor zijn inzet in de afgelopen gekke Corona-seizoenen. Oprecht jammer dat hij heeft besloten om te stoppen maar we respecteren zijn besluit.