Informatie technische staf seizoen 2021/2022

Technische staf op een verzorger na rond

RIJSOORD – Afgelopen week heeft onze nieuwe hoofdtrainer Sieme Zijm zijn contract voor komend seizoen ondertekend. Het is ook goed om te vermelden dat Sieme Zijm komend seizoen geassisteerd zal worden door Harold van der Ent, die daarmee een vervolg geeft aan zijn assistentschap van het afgelopen seizoen. Daar zijn wij als bestuur en technische commissie uiteraard content mee.

Helaas heeft Cees van den Heerik moeten besluiten om zijn activiteiten als assistent trainer te beëindigen vanwege fysieke problemen. Daarmee komt een einde aan een jarenlange verbintenis van deze ‘kraai’  aan onze vereniging. Uiteraard willen wij Cees hartelijk dank zeggen voor al die jaren en zullen hem zeker als aandachtig toeschouwer langs de lijn tegen blijven komen.

De technische commissie is er in geslaagd om een opvolger voor Cees te vinden in de persoon van William Rijsdijk. William is voor onze club zeker geen onbekende en loopt al een paar jaar mee in onze jeugdafdeling als enthousiaste trainer. William heeft ook al enige jaren ervaring opgedaan als trainer bij het tweede elftal van sv Slikkerveer. Een mooie nieuwe uitdaging voor William die we zeker veel plezier en succes willen toewensen.

Als keeperstrainer blijft Stefan van der Meulen ook het komende seizoen actief. Hij gaat zijn tweede seizoen in als verantwoordelijke trainer voor onze selectiekeepers.

Verzorger gezocht
Voor de verzorging cq hersteltrainingen zijn we echter dringend op zoek naar een opvolger voor Menno de Groot. Menno heeft de keuze gemaakt om terug te keren naar het zondagvoetbal bij cvv de Zwerver. Ook hem willen we bedanken voor zijn inzet bij onze club en wensen hem natuurlijk veel plezier en succes toe bij zijn nieuwe club.

Voor ons als club is het een uitdaging om op deze korte termijn een opvolger te vinden. Dus hierbij de oproep om als je iemand weet voor deze vacature dit kenbaar te maken bij Gerard Sluimers (06-38116529) of Emo van Dijk (06-10827844). Natuurlijk nodigen we ook geïnteresseerden uit om zelf te reageren!

Tenslotte zal de technische staf worden gecompleteerd door elftalleider Gerard Sluimers die daarmee zijn derde seizoen in gaat. Komend seizoen kan dat al of niet plaatsvinden in combinatie met de terugkerende Casper Gerritse. Casper heeft de intentie om als selectiespeler weer een rol van betekenis te spelen mits hij weer volledig fit wordt. Zo is met hem afgesproken.