Selectie nieuws

Casper Gerritse terug op het kraaiennest

RIJSOORD – Komend seizoen keert Casper Gerritse weer terug op het bekende kraaiennest. Vorig seizoen verkaste de dertigjarige aanvaller nog naar Poortugaal. Het huidige gekke corona seizoen en een recent uitgevoerde knie-operatie hebben hem echter doen besluiten terug te willen keren naar Rijsoord. De club waar hij vanaf de jeugd het eerste elftal bereikte en ook recentelijk twee seizoen een meer dan verdienstelijke selectiespeler was. Tussendoor speelde hij ook nog een aantal jaren bij Slikkerveer. Hoewel in eerste instantie bedacht dat hij zou terugkeren als teammanager bij het eerste elftal, in duo-vorm met Gerard Sluimers, wil hij toch nog een keer de “strijd” aangaan om als selectiespeler een plek te veroveren in de selectie van Sieme Zijm.

De komende maanden en in de voorbereiding wil hij er alles aan doen om voor zichzelf en de technische staf te bewijzen dat hij een rol van betekenis kan spelen bij “zijn” club. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan zal hij zeker de rol van teammanager op zich nemen. Wij als V.V. Rijsoord vinden het in ieder geval meer dan fantastisch dat Casper bij ons terugkeert en heten hem natuurlijk van harte welkom. We gunnen hem uiteraard dat hij weer volledig fit kan aansluiten bij de selectie en weten ook zeker dat hij in de rol van teammanager zijn steentje bij zal kunnen dragen.