Spelersperikelen

Selectie nieuws

RIJSOORD – De selectie bij Rijsoord krijgt voor het komende seizoen steeds meer vorm. De TC, in samenspraak met trainer Sieme Zijm, heeft wederom twee toezeggingen ontvangen.

Nick Ruigrok, de 21-jarige talentvolle aanvaller van zondag tweede divisionist Westlandia uit Naaldwijk is tot de conclusie gekomen dat hij bij ons van waarde kan zijn: meer minuten kan maken en een betere voetballer kan worden om misschien uiteindelijk gelouterd terug te kunnen keren bij Westlandia. Daar willen wij als Rijsoord graag ons steentje aan bijdragen. De TC en trainer Sieme Zijm, die al eerder met hem samenwerkte, hebben daar alle vertrouwen in.

Jardel Drenthe, de 24-jarige en zeker ervaren verdediger komt over van sv Nootdorp. Jardel speelde eerder voor o.a Excelsior Maassluis en RVVH. Een meer dan welkome aanvulling voor onze jonge selectie. Hij heeft er in ieder geval erg veel zin in om in het nieuwe seizoen bij ons aan de slag te gaan.

Beide spelers heten wij dan ook alvast van harte welkom en wensen we een fijne en succesvolle tijd bij ons toe!

Afscheid nemen doen we echter ook, Chris Promes heeft uiteindelijk besloten om ons na een tweede periode van wederom twee seizoenen te gaan verlaten. Een recente verhuizing heeft er toe geleid dat hij ervoor kiest om bij een andere club zijn carriere voort te zetten. We willen Chris natuurlijk bedanken voor zijn inzet bij onze club en succes wensen bij een mooie nieuwe club.