Jeugd V.V. Rijsoord sluit af met mega klapper

RIJSOORD – Het nieuws van de opbrengst van de Grote Clubactie sijpelde deze week al door, maar dat maakte het feest er zaterdag 12 december niet minder om. Al vroeg was er bedrijvigheid op het Sportpark en was de activiteitencommissie met hulp van trainers en vrijwilligers het circuit voor de bedankclinic aan het uitzetten. En stalde Evelyne – moeder van jeugdlid Eli – haar Soeppy foodtruck op de parkeerplaats om de wachtende ouders te verblijden met een koffie of soeps to go.

Rond de klok van 9 uur liep het sportpark vol met de jeugd t/m O11. Fanatiek werd er een circuit afgelegd. Van stormbaan tot latje tik en van container mikken tot een behendigheidscircuit. Het plezier straalde ervan af.

Om half 11 verzamelden de jongste leden zich op de tribune van het hoofdveld en was ook de jeugd t/m O15 van de partij voor de bekendmaking van het bedrag. Allereerst werden de topverkopers in het zonnetje gezet. Maar liefst 16 kinderen hadden meer dan 50 loten verkocht. Rowin Huizer (78 loten), Koen Hagendijk (102 loten) en Brandon Buijs (107 loten) spanden de kroon en kregen een voucher voor een Kelme trainingspak. JO15-1 ging er met de prijs van best verkopende team vandoor. Zij wonnen een teamuitje naar keuze. De geruchten gaan dat ze naar de Champions League finale willen.

En toen was er tromgeroffel en kwamen de meiden van O9 het veld op om de recordopbrengst bekend te maken. Alle jeugdleden samen hebben maar liefst 10.746 euro opgehaald en daarvan is 8.490,30 euro voor de jeugdafdeling. Daar zijn we even stil van, maar vooral ook heel trots op. We willen daar alle lotenverkopers, maar zeker ook de kopers heel hartelijk voor bedanken. Jullie zijn goud waard voor de club! En nu maar hopen dat er een paar mooie prijzen op de door de kraaien verkochte 4.730 loten en 21 superloten zijn gevallen!

Na een daverend applaus gingen de kleinsten naar huis en begon de O13 t/m O15 aan het circuit. Ook daar fanatieke gezichten bij het target shot en prachtige rally’s bij het voetvolleyballen.

V.V. Rijsoord mag keer op keer rekenen op de tomeloze inzet van de jeugdtrainers, vrijwilligers en de activiteitencommissie. Petje af voor hoeveel beleving zij – in deze lastige tijd – weten te brengen voor de jeugd. Met trainingen, onderlinge partijtjes en leuke clinics leeft het voetbal toch en doet het minder pijn dat we geen competitie kunnen spelen.

Aankomende week nog een paar onderlinge wedstrijden en trainingen en dan gaan we even lekker genieten van de feestdagen en hopen op een in alle opzichten beter 2021!

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply