Voetbalclinic plezier aan de Vlasstraat

RIJSOORD – Zaterdagochtend was er al vroeg bedrijvigheid aan de Vlasstraat. Een aantal jonge spelers waren van de spanning ook al vroeg wakker. Er stond namelijk een training van de spelers en staf van Rijsoord 1 op het programma. En dat is wel even wat.

Om kwart voor 9 gingen bijna alle spelers van O7 t/m 011 enthousiast van start. Er was een circuit training uitgezet op beide kunstgrasvelden. Bij iedere oefening waren 2 gelegenheidstrainers verantwoordelijk voor een juiste uitvoering. Van dribbelen met de bal, voetvolleybal, voetbalbowling met flessen water tot keeperstrainingen en even lekker partijen. Het had alles in zich, techniek, balvaardigheid, behendigheid en vooral plezier!

Om half 11 meldde zich de tweede groep O13 t/m O15 en die waren minstens zo enthousiast. De trainers merkten dat deze lichting fysiek natuurlijk sterker is en dat dit een andere aanpak vraagt. Al snel gingen de jassen van de trainers uit en werd het ook nu een lekker trainingspotje.

 

Het was een mooie voetbalochtend en eigenlijk ook een kennismaking met de selectie. Want waar je normaalgesproken elkaar op zaterdag tegenkomt en voor de penaltybokaal hand in hand het veld op loopt, is dat dit seizoen allemaal anders.

William, Ardi en Gerard hartelijk bedankt voor het regelen en in goede banen leiden van deze ochtend! Selectie en staf bedankt voor jullie enthousiaste inzet! Trainers en vrijwilligers die deze ochtend vanaf de zijlijn de boel in goede banen leidden… ook jullie hartelijk bedankt. Het was een geweldige ochtend.

Maar ook een woord van dank aan alle ouders die iedere zaterdagochtend en tijdens de trainingsdagen hun kind(eren) afzetten bij de poort en zorgen dat de opkomst fantastisch blijft.

 

Bekijk hier alle foto’s