ASWH MO13-1 - Rijsoord MO13-1 2-9

Rijsoord MO13-1 wint poulefase bekercompetitie

RIJSOORD – Vandaag een spannende wedstrijd op het programma, Rijsoord MO 13-1 tegen ASWH MO13-1. Beide ploegen konden de winst in de poule nog pakken om door te gaan in de beker.
Rijsoord MO13-1 had zelfs aan een gelijkspel voldoende omdat ze de eerste wedstrijd tegen Wieldrecht gewonnen hadden met 18-1. De tweede wedstrijd tegen IFC werd met 2-6 gewonnen. Doelsaldo is dus uitstekend !

Al vanaf de aftrap werd duidelijk dat Rijsoord er vol voor ging, direct lieten ze uitstekend combinatievoetbal zien. Dat ASWH ook wilde was duidelijk te zien, echter na 4 minuten maakte Tessa de eerste voor Rijsoord. Door middel van drie sleep/kap bewegingen wist ze de bal naar een medespeelster te krijgen die de bal als voorzet terug gaf. Met deze actie heeft ze nu de bijnaam Tessi met als voorbeeld Messi. Vervolgens scoorde Evy in de 9e minuut de 0-2. Toen bleek dat haar grootste supporter, die een plaatsje had in de SkyBox, ook te horen was op de achterste velden.

Na een half uur gingen ze de rust in met een 0-2 voorsprong. Na de rust bleek dat de trainers wat tactische omzettingen hadden gedaan, waardoor het nog beter ging lopen.
Er werd mooi combinatievoetbal gespeeld en langs het veld was het echt genieten. Iedere speelster van Rijsoord draagde haar steentje bij. Na rust kwamen de doelpunten van Tessi, Noé en Zoey, en Evy scoorde zelfs drie keer. Waarbij haar laatste doelpunt misschien wel de mooiste was, vanuit het middenveld lanceerde Tessi de bal naar linksvoor waar de ruimte lag, Evy liep het gat in en na het uitspelen van de verdedigster wist ze fraai te scoren. Ook de tegenpartij wist nog wel wat te doen, na een fraaie redding van Kelsie wisten ze toch tweemaal te scoren.

De eindstand is uiteindelijk 2-9 geworden voor Rijsoord waardoor ze door zijn naar de volgende ronde.

Super gedaan meiden !