Heerjansdam - Rijsoord 5 - 1

Rijsoord nog niet bij de les

RIJSOORD – Het was warm, zeg maar tropisch en dus was de aanvang van de wedstrijd tegen Heerjansdam vervroegd naar 11.00 uur. Met extra drinkpauzes kon de wedstrijd toch gespeeld worden. Een eerste krachtmeting voor de equipe van Brasco Tuvaljevic. Na twee trainingen en vele nieuwe gezichten kun je nog weinig concluderen al zal de uiteindelijke 5-1 nederlaag niet als prettig zijn ervaren.

De “kraaien” kwamen nog voor de eerste drinkpauze wel aan de leiding. Het was Chantley Job die na goed doorzetten de eerste goal voor Rijsoord liet noteren. De voorsprong was echter van korte duur, eerst werd een vlotlopende aanval keurig afgerond en kort voor het rustsignaal schoot Richard Clement uit een vrije trap de Heerjansdammers op een 2-1 voorsprong.

Na de rust met vele wisselingen zocht RIjsoord direct de aanval maar liep het ook in een messcherpe counter en werd het 3-1 en na een terechte strafschop zelfs 4-1. Het slotakkoord was wederom voor Richard Clement. Zijn vrije trap was de doelman van Rijsoord wederom te machtig en dus kwam de 5-1 op het scorebord. En daar bleef het ook bij.

Het belangrijkste van alles was dat er eindelijk weer eens een wedstrijd gespeeld kon gaan worden en dat het vanaf nu alleen maar beter moet worden. Er is voor de staf nog genoeg puzzelwerk om de juiste basiself samen te gaan stellen als de competitie over vier weken gaat beginnen. Getraind en geoefend wordt er de komende weken nog volop. Aanstaande dinsdag wordt er in het kader van het Ridderkerktoernooi om 20.00 uur afgetrapt tegen Bolnes op het terrein bij sv Slikkerveer.

We zijn weer begonnen!