Clubvoetbaldagen 2020

Clubvoetbaldagen weer een mooi begin van de vakantie

RIJSOORD – Vanwege het coronavirus was het lang onduidelijk of de 6e editie van de clubvoetbaldagen dit jaar doorgang zou vinden maar gelukkig werden de RIVM-regels zodanig versoepeld dat V.V. Rijsoord een record van 60 kinderen mocht verwelkomen op het sportpark.

Deze editie stond in het teken stond van het inmiddels afgelaste Europees Kampioenschap dus de kinderen van o.a. Botlek, Heerjansdam, Rijsoord, EBOH, DCV en Smitshoek kregen oranje tenues en werden ingedeeld in teams genaamd: Frenkie, Depay, Wijnaldum, Blind, de Ligt en van Dijk.

In tegenstelling tot voorgaande twee jaar hadden wij dit jaar niet te maken met tropische temperaturen dus onder prima weersomstandigheden konden de kinderen maandag gaan beginnen aan de eerste oefeningen die waren uitgezet door de trainers Youri, Richard, Alex, Jop, Milan, Jochem, Stefan en Simon. Na de uitstekende lunch van onze debuterende kantine dames Danielle & Carolien werd de spannende penalty bokaal gespeeld op de ‘talentvolle’ keepers Jochem en Simon. Ondertussen hadden de overige trainers de oefeningen alweer uitgezet voor het middagprogramma wat eindigde om 16.00 uur.

Op dinsdag stond er een vergelijkbaar programma op de agenda met dezelfde trainers. Coördinatie lag vandaag in handen van onze aftredende jeugdvoorzitter Arie die o.a. Koning Toto en het populaire toernooi moest regelen. De lunch was in handen van de ervaren Hilda & Mariette dus dat was ook weer goed geregeld.

De laatste dag lag de coördinatie weer in handen bij Jeroen die alle 60 kinderen mocht verwelkomen. ’s Ochtends stonden de laatste oefeningen op het programma. Na de lunch, welke dit keer prima verzorgd werd door familie van Gerven, werden er drie rondes voetbalbingo gespeeld waarna de clubvoetbaldagen werden afgesloten met de finalerondes van het toernooi.

Onder het toeziend oog van veel (groot) ouders werden om 15.45 uur de certificaten, medailles, vaantjes en zakjes chips uitgedeeld waarna we wederom konden terugkijken op drie geslaagde clubvoetbaldagen. Tot volgend jaar!