Vrouwenvoetbal groeit en bloeit

Vrouwen- en meisjesafdeling blijft groeien

RIJSOORD – Zoals bij veel clubs zijn ook bij V.V. Rijsoord de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang, al is de exacte datum waarop het nieuwe seizoen echt gaat beginnen nog een vraagteken. Momenteel mogen de vrouwen en meisjes gelukkig wel al weer enkele weken trainen. Bij de vrouwen hebben we nog te maken hebben met de 1,5 meter regel, die hopen we binnenkort ook vervalt. Bij de meiden kan inmiddels wel weer ‘’gewoon’’ getraind worden. Als V.V. Rijsoord zijn wij daar natuurlijk tevreden over, al is de situatie nog niet ideaal.

Groei
Waar V.V. Rijsoord ook heel tevreden over is, is het feit dat de vrouwen- en meisjesafdeling nog steeds doorgroeit, waarbij zeker de meisjesafdeling aan een flinke opmars bezig is. Zoals het er nu naar uitziet heeft V.V. Rijsoord volgend seizoen de beschikking over 1 team voor Vrouwen 1, 1 Meisjesteam O15, 2 Meisjesteams O13, 1 Meisjesteam O11 en 1 Meisjesteam O9. Bij Vrouwen 1 zijn op dit moment al enkele aanvullingen bekend. Zo komt van RVVH Angel Verschoor over en komt Emma van Loon vanuit de meisjes over. Er zijn nog enkele gesprekken gaande met eventuele nieuwe speelsters.

Om de afdeling nog verder uit te bouwen met in de toekomst ook een MO19 en een MO17 is V.V. Rijsoord naarstig op zoek naar vrouwen en meisjes in alle leeftijdscategorieën die willen gaan spelen bij een gezellige vereniging waar naast het in teamverband presteren plezier ook voorop staat. Denk aan diverse activiteiten zoals een Vrouwen- en Meisjestoernooi in 2021, een strandtraining, diverse voetbalactiviteiten, een afsluitingsweekend in mei/juni 2020/2021 en enkele avonden waarbij de saamhorigheid voor de totale afdeling voorop staat.

Wie komt ons versterken?
Wij zijn op zoek naar vrouwen en meisjes die V.V. Rijsoord willen komen versterken, dus: wil je lid worden van V.V. Rijsoord of heb je het op dit moment bij je huidige vereniging niet zo naar je zin (hou er rekening mee dat de overschrijving naar V.V. Rijsoord uiterlijk 15 juni gedaan moet worden) neem dan gerust contact op met:
Bram Lindhout (voor het vrouwenteam) via telefoonnummer 06 – 27440784 of stuur een e-mail naar: e.kuil3@upcmail.nl
Ardi Huizer (voor de meisjesteams) via telefoonnummer 06 – 51395280 of stuur een e-mail naar: huizerlangeweg97@gmail.com
Of stuur een e-mail naar vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl

Ben jij de technisch-coördinator die wij zoeken?
De technische staf is ook zo goed als rond, waarbij bij Vrouwen 1 oud-speelsters Natasja Verschoor en Marianne Plomp volgend seizoen de leiding hebben. Ook bij de meisjes is de trainersstaf al goed ingevuld met enthousiaste trainers die zelf op hoog niveau hebben gespeeld. Door de grote uitbreiding van de meisjesafdeling zijn wij nog op zoek naar een technisch–coördinator die de meisjes op technisch gebied gaat leiden. Degenen die hier interesse in hebben kunnen zich ook melden via bovenstaande telefoonnummers en/of emailadressen.