Trainingsindeling tot eind juni

Indeling trainingen jeugd tot en met eind juni

RIJSOORD – Na een lange – noodgedwongen – pauze door het coronavirus zijn we heel blij dat we bij V.V. Rijsoord nu al weer een aantal weken aan het trainen zijn met de jeugd en dat de opkomst goed is. En dat we per 2 juni (2e Pinksterdag zijn er geen trainingen) tot en met 18 jaar tijdens het trainen geen rekening meer hoeven houden met de 1,5 meter afstand.

Op de achtergrond zijn trainers en coördinatoren al druk bezig met het volgende seizoen. Eén van de onderwerpen waar al druk over wordt gesproken is de indeling. Doordat we een lange periode niet hebben getraind, lopen de trainingen langer door dan normaal. Namelijk tot eind juni. De laatste activiteit staat gepland op zaterdag 27 juni a.s. Om die extra tijd goed te gebruiken gaan de teams t/m JO-O13 vanaf 2 juni a.s. in de nieuwe leeftijdsindeling voor het seizoen 
2020 – 2021 trainen. Er is voor gekozen om de grens bij de groep van O13 te trekken i.v.m. organisatorische redenen.

De indelingen zijn gemaakt op basis van leeftijd en nog niet per team. De indeling is nog niet definitief. De definitieve indeling en de indeling per team, worden in de eerste weken van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Mocht je onverhoopt je naam of de naam van je kind missen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via de trainer van je huidige team.

Na overleg met de trainers voor de meidenteams is besloten dat er tot eind juni voor de meiden teams niets gaat veranderen. Zij blijven trainen in de huidige samenstelling, met de huidige trainers en op de huidige tijden. De indeling van de meiden teams is qua aantallen minder complex dan de indeling voor de jongens teams. De indeling van de meiden pakken we na de laatste trainingen op. Bericht hierover volgt zodra deze indeling is gemaakt.

Klik hier voor de indeling

Hou met het oog op de nieuwe ontwikkelingen in de richtlijnen van het RIVM de website en social media in de gaten voor updates.