Spelersperikelen

Spelersperikelen (slot)

RIJSOORD – Afgelopen weekend ontvingen wij de toezegging van Menno Vooges, een 21-jarige talentvolle verdediger die overkomt van tweede divisionist ASWH. Hij speelde daar dit seizoen in de basis, maar denkt uiteindelijk bij ons zijn carrière een impuls te kunnen geven. Een welkome versterking voor ons. Wij heten hem alvast van harte welkom.

Vanuit het huidige tweede elftal zal Brian Heijman (23 jaar) worden toegevoegd aan de eerste selectie. Brian speelt in de spits en heeft zich de laatste jaren prima ontwikkeld. Hij krijgt de kans om dat ook in de eerste selectie te laten zien en zich verder te ontwikkelen.

Met deze twee namen lijkt de selectie zijn definitieve vorm te hebben voor het nieuwe seizoen. Het is een jonge, ambitieuze, talentvolle en enthousiaste spelersgroep die het komende seizoen de uitdaging aangaat in de hoofdklasse. Onder leiding van een nieuwe trainer, Brasco Tuvaljevic waar dezelfde bewoordingen voor gebruikt kunnen worden: jong, ambitieus, talentvol en enthousiast, hebben we daar alle vertrouwen in. Hij zal daarbij geassisteerd gaan worden door “good-old” Cees van den Heerik. Cees maakt in het nieuwe seizoen de overstap van trainer van het tweede elftal naar assistent bij het eerste elftal.

Uiteraard wensen wij hen alvast een succesvol seizoen toe. Wat dit teweeg brengt voor de technische staf van ons tweede elftal hopen wij u zo spoedig mogelijk te laten weten.