Ben jij de teammanager die wij zoeken?

Gezocht: teammanager 1ste elftal

RIJSOORD – Voor het nieuwe seizoen zijn we nog steeds op zoek naar een enthousiaste teammanager voor ons 1ste elftal. Als teammanager maak je deel uit van de staf rondom het 1ste elftal. Je verzorgt alle randzaken rond het team. Zoals: contact met de scheidsrechter over het wedstrijdformulier, verzorgen materialen (ballen, pionnen, kleding), begeleiden pupil v.d. week, zaken m.b.t. vervoer uitwedstrijden, mede organiseren trainingskamp etc. Kortom het betreft veel meer dan de veel gehoorde kreet “de vuile shirtjes opruimen”. Dat moeten de spelers juist zelf doen.

Dubbelrol, samen met Gerard
Zonder succes hebben we reeds diverse mensen benaderd. De meeste haken af omdat ze zich niet vast willen leggen voor elke zaterdag. Of omdat ze bij verre uitwedstrijden te lang onderweg zijn. Daarom stellen we voor om er een dubbelrol van te maken. Naast een nieuw aan te stellen persoon, blijft ook Gerard de rol van teammanager vervullen. Hierdoor ontstaat ruimte om af en toe een zaterdag te ‘passen’ en het geeft Gerard ruimte om soms afwezig te zijn i.v.m. met andere taken vanuit de TC.

Kom op welke Kraai pakt de handschoen op en helpt komend seizoen de vernieuwde groep jonge enthousiaste spelers om opnieuw in de Hoofdklasse te scoren? We hebben elkaar – en dus ook jou – keihard nodig! Heb je interesse en wil je meer informatie of jezelf aanmelden, meld je bij Emo van Dijk en/of Gerard Sluimers.