Spelersperikelen 4

Spelersperikelen 4

RIJSOORD – Ondanks alle zorgen met betrekking tot de coronacrisis is de technische commissie er in geslaagd om de selectie voor het komend seizoen zo goed als rond te maken. Dat is best een compliment waard, want nadat veel spelers van de huidige selectie aangaven – om verschillende redenen – te gaan vertrekken, is het altijd maar afwachten hoe daar op wordt gereageerd. In samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer, Brasco Tuvaljevic, is het gelukt om met name ambitieuze, leergierige en talentvolle spelers te laten kiezen voor Rijsoord. Uiteraard zijn daar ook spelers bij die de noodzakelijke ervaring meenemen om de juiste balans in de selectie te waarborgen.

Ook is het een goed signaal dat van de huidige selectie ook Tevin Biekman heeft aangegeven komend seizoen actief te willen blijven bij Rijsoord. Hij realiseert zich dat hij, mede door blessures, nog niet heeft laten zien wat hij met zijn ervaring wel was toegedicht toen hij de overstap van vv Zwaluwen maakte. Tevin wil zich komend seizoen maar wat graag revancheren en een steentje bijdragen aan het opbouwen van een vernieuwd Rijsoord.

Toezeggingen zijn er deze week ook ontvangen van Guillermo Pinas (21), een razendsnelle linksbuiten die overkomt van sc Feyenoord. Van dezelfde club komt ook  Ronan van der Tak (20), een jonge verdediger (back en/of centraal) die zich graag verder wil ontwikkelen en daar bij Rijsoord meer mogelijkheden ziet. Tenslotte zal ook Gazar Dermendjan (20), de overstap maken van buurvereniging RVVH. Gazar kan in de spits uit de voeten en heeft dat al diverse keren bij RVVH aangetoond. Hij heeft zelfs internationale ervaring opgedaan toen hij uitkwam voor Armenië onder de 19jr.