Spelersperikelen 3

Spelersperikelen 3

RIJSOORD – We zijn een rare week verder, toch lukt het onze technische commissie afspraken te maken met en toezeggingen te ontvangen van potentiële spelers voor het nieuwe seizoen.

Van sc Feyenoord zal Maily Lopez de overstap maken naar Rijsoord. Deze 24-jarige multi-functionele speler zou een aantal jaar geleden ook de overstap naar de kraaien maken, maar kon toen aan de slag bij sc Cambuur. Na een korte profcarrière in Cyprus hoopt hij bij ons alsnog zijn voetballoopbaan een impuls te geven.

Nieuw in de selectie is ook Danny Haasdijk. Deze 20-jarige talentvolle voetballer komt over van plaatsgenoot RVVH. Danny heeft tot zijn 13e jaar al gevoetbald bij ons en komt nu dus weer “thuis”. Danny is een diepgaande, technische middenvelder met scorend vermogen.

Van Heerjansdam zal Claudio Barros (27) de overstap maken naar Rijsoord. Deze ervaren linksbenige speler kan centraal of aan de linkerkant uitstekend uit de voeten. Na drie jaar Heerjansdam is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Voordat hij bij Heerjansdam speelde kwam hij uit voor o.a Papendrecht, Vitesse Delft, DRL en Leonidas.

Helaas werden we ook verrast door het vertrek van Casper Gerritse. Hij maakt na een terugkeer van twee jaar de overstap naar Poortugaal. Uiteraard betreuren we zijn vertrek, maar willen hem nu reeds bedanken voor zijn inzet bij onze club en wensen hem veel succes bij Poortugaal. De deur blijft altijd open om weer terug te keren!