Spelersperikelen 2

Spelersperikelen 2

RIJSOORD – Zoals beloofd weer een update over de ontwikkelingen rondom het spelersfront. Inmiddels zijn er ook toezeggingen binnen van Leon van den Heerik en Donovan Lioe-Anjie om in het komende seizoen op het kraaiennest te blijven voetballen. Daar zijn we blij mee!

Daarnaast kunnen we een paar nieuwe namen bekend maken van spelers die graag bij Rijsoord willen komen voetballen, namelijk Christian van Wijngen (30jr), huidige keeper van Nieuwenhoorn, die hiervoor o.a. uit is gekomen voor Spijkenisse en Heinenoord. Gianni Straal (21jr) een multifunctionele middenvelder/verdediger die overkomt van sc Feyenoord en Romano Niamut (24jr), een linksbenige middenvelder die overkomt van NSVV en daarvoor ook reeds actief was bij o.a. Alexandria’66 en Slikkerveer. Uiteraard wensen wij deze spelers alvast heel veel succes en spelplezier bij onze club.

Voor wat betreft de technische staf kunnen we melden dat naast de nieuwe hoofdtrainer Brasco Tuvaljevic, onze huidige verzorger/hersteltrainer Menno de Groot alsmede keeperstrainer Hans-Willem Mallon hebben aangegeven graag bij Rijsoord actief te blijven. Daar zijn wij als bestuur en technische commissie content mee.

Afscheid nemen doen we echter ook. De namen van Marcello Gomes da Veiga en Jimmy van der Vaart (beiden naar CWO), Mike van Dongen en Romain van Bruggen (beiden naar RVVH) en Stephan Ooms (Pelikaan) heeft u al kunnen lezen. Bovendien zullen ook Berry de Groot en Desley de Wolf – twijfelen over doorgaan met selectievoetbal – de club verlaten. Al deze jongens willen wij ook zeker hartelijk danken voor hun inzet en prestaties bij onze club en wij wensen hen vanaf deze plaats ook alvast veel succes toe bij hun nieuwe club of toekomstplannen.

Niet onbelangrijk is om te melden dat de huidige spelersgroep en de technische staf er alles aan zullen doen om dit seizoen op een goede manier met elkaar af te sluiten waarbij een langer verblijf in de hoofdklasse nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Op korte termijn hopen wij u weer te kunnen informeren over ontwikkelingen op de ‘spelersmarkt’. Er zijn diverse gesprekken gaande en die bevinden zich reeds in een ver stadium.