Pupil van de Week: Zoey van den Bos

RIJSOORD – Tijdens de thuiswedstrijd aanstaande zaterdag van Rijsoord – Jodan Boys is Zoey van den Bos de gelukkige. Zij werd deze week tijdens haar training uitgenodigd om Pupil van de Week te zijn.

Zoey is 10  jaar en is de spits of middenvelder van  van MO11-1. Haar favoriete club is Feyenoord en haar favoriete speler is Jens Toornstra.

Zoey speelt nu ruim een jaar voetbal en V.V. Rijsoord is haar eerste club. Op school voetbalt Zoey ook altijd in de pauze mee met de jongens uit haar klas. Haar ambities liggen ook hoog en ze ze zou het liefste later prof voetballer worden. Aanstaande zaterdag krijgt Zoey een kijkje achter de schermen van een thuiswedstrijd van het eerste team van V.V. Rijsoord. Wij wensen haar heel veel plezier komende zaterdag!