Hou je aan het protocol voor ieders veiligheid

Update coronamaatregelen per 25 september

RIJSOORD – Dit zijn de nieuwe maatregelen per 25 september, waar ook V.V. Rijsoord zich aan moet houden. Laten we dit met elkaar zo goed mogelijk organiseren en wees zuinig op onze vrijwilligers. Zij doen er alles aan om naast het spelen en kijken van wedstrijden ook de derde helft mogelijk te blijven maken. Laten we hopen dat we deze fase weer heel snel achter ons kunnen laten!

• Jong en oud mogen weer zonder beperkingen trainen en wedstrijden spelen, ook tegen andere verenigingen
  • Publiek is weer toegestaan langs de velden en op het sportpark
  • Kleedkamers en douches zijn weer beschikbaar

• De kantine valt onder de horecagelegenheden
  • De keuken is open en er is een aparte routing aangebracht (loket) voor toegang tot de verkoop en daarna gaat de bezoeker direct terug naar buiten.
  • Bezoekers van de kantine dienen in het bezit te zijn van een coronapas (vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs)
  • We zorgen voor voldoende frisse lucht door ramen en deuren open te houden

Algemene richtlijnen

• Klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd afstand van anderen
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in je elleboog

Wat te doen bij klachten?
Heb je klachten kom dan niet naar het sportpark. Doe je dat toch, dan benadeel je de bezoekers en/of je hele team en loop je het risico dat mensen in quarantaine moeten. Heb je zelf geen klachten, maar een van je gezinsleden wel en is hij of zij nog niet getest. Kom dan niet trainen totdat de klachten binnen het gezin over zijn of een test heeft uitgewezen dat er geen sprake is van corona. Laten we voorzichtig blijven, maar er vooral weer een mooie sportieve tijd van maken.

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Richt je dan tot een van de bestuursleden.