Hou je aan het protocol voor ieders veiligheid

Coronamaatregelen vanaf 15 januari

RIJSOORD – Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. En laten we hopen op snelle versoepelingen. Zodat we snel kunnen doen wat we het liefste doen, voetballen… met elkaar, tegen andere clubs, op het veld of langs de lijn. Tot de eerstvolgende persconferentie gelden onderstaande maatregelen.

• Iedereen mag weer op de gebruikelijke tijden trainen en onderlinge wedstrijden spelen op de club.
  • Bij gebruik van de kleedkamers is een Corona Toegangs Bewijs voor iedereen boven de 18 jaar verplicht. Vanaf 13 jaar geldt in de kleedkamer een mondkapjesplicht.
  • De kantine is gesloten.
  • Er mag geen publiek op het sportpark.

Voor de mensen op ons sportpark geldt:
– Neem alsjeblieft je verantwoordelijkheid ten opzichte van elkaar en hou je aan bovenstaande maatregelen.
– Hou vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand tot elkaar.
– Hou je aan de basisregels om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
– Na de trainingen en wedstrijden verlaten spelers en trainers direct het sportpark.

Algemene richtlijnen

• Klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd afstand van anderen
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in je elleboog

Wat te doen bij klachten?
Heb je klachten kom dan niet naar het sportpark. Doe je dat toch, dan benadeel je de bezoekers en/of je hele team en loop je het risico dat mensen in quarantaine moeten. Heb je zelf geen klachten, maar een van je gezinsleden wel en is hij of zij nog niet getest en heb je (nog) geen boosterprik gehad. Kom dan niet trainen totdat de klachten binnen het gezin over zijn of een test heeft uitgewezen dat er geen sprake is van corona. Laten we voorzichtig blijven en zorgen voor elkaar.

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Richt je dan tot een van de bestuursleden of mail naar secretaris@vv-rijsoord.nl.