Seniorendag

45e Seniorendag bij Voetbalvereniging Rijsoord weer groot succes

RIJSOORD – Donderdag 20 februari jl. stond weer in het teken van de Seniorendag bij Voetbal Vereniging Rijsoord. Ruim 200 senioren bezochten deze alom bekende Seniorendag die voor de 45e keer georganiseerd werd door de Supporters Vereniging Rijsoord in samenwerking met de Rezoordse kraaien. Dit lustrum werd gevierd in een bomvolle kantine. Het programma begon om ca. half twee met de ontvangst van presentator Alfred Kooiman en Prinses Mariëlle. Zij brengen standaard een opgezette kraai in een kooi naar het podium en geven zo het startsein voor het programma.
Muziekmakker Andy Dellenoy heeft de gasten dan al vermaakt met meezingers en zorgde er zodoende voor dat de senioren al in een goede sfeer vertoefden.

In deze mooie ambiance kwam allereerst Wethouder Marten Japenga op de buhne. Mooie woorden en complimenten voor de organisatoren die nog steeds zonder subsidie deze dag weten te organiseren. Zanger Perry Zuidam was de eerste artiest op het podium en de sfeer zat er meteen goed in. Zijn carnavaleske muzieknummers en meezingers vielen in de smaak bij het publiek. Als tweede kwam Tonprater Ronnie Buiks, met zijn licht Brabantse accent. Hij deed de luisteraars schateren van het lachen. De als brandweerman verkleedde entertainer wond er op humoristische wijze geen doekjes om. Bekende namen binnen V.V. Rijsoord werden op de hak genomen en dat leidde tot hilariteit van alle aanwezigen. Zanger Jeroen Visser, look-a-like van Andre Hazes (Senior), met hetzelfde repertoire, bracht de voetjes op de vloer. Er ontstond zelfs even een dansvloertje. De bekende nummers van Andre Hazes slaan nog steeds aan en de vertolking daarvan door Jeroen Visser was perfect. Tussen de optredens door de lotenverkoop voor de tombola. Hiervoor werden door vele bedrijven zo’n 170 prijzen beschikbaar gesteld. Het geeft aan dat de Seniorendag nog niet aan populariteit inboet en ondernemers bereid zijn een steentje bij te dragen in het succes van deze seniorendag.

Het duo Andy en Wendy vermaakte het publiek met klassieke rock and roll nummers. De twist bracht weer diverse beentjes op de vloer. Hierna werd de warme maaltijd geserveerd. Men kon kiezen uit boerenkool of zuurkool met worst of stamppot met spekkies. Na de maaltijd volgde de man, vrouw van het jaar verkiezing. Dit keer had de Supportersvereniging bedacht dat het ‘Sponsor van het jaar’ moest worden. Het bedrijf Bonny, kwekerij van tomaten en komkommers op de Canarische Eilanden, al 45 jaar sponsor van de Seniorendag, werd uitgeroepen tot sponsor van het jaar. Directeur Bart de Keizer (van verkoopkantoor Continental Fruit Importers te Barendrecht) mocht de Medaille en Oorkonde in ontvangst nemen en hoopt ook in de toekomst zijn steentje te kunnen blijven bijdragen.

Na de trekking van de grote verloting en de tombola volgde het laatste optreden van deze dag. De Havenzangers betraden het podium en brachten de aanwezigen nog één keer in beweging. Blije gezichten en een voldaan gevoel bij de bezoekers en opluchting bij de organisatie dat alles weer goed was gegaan maakte een einde aan deze dag. Met de bekende bussen, taxi’s of eigen vervoer, en een gevulde tas gevuld met groenten en/of fruit van diverse AGF-bedrijven, keerden rond 20.30 uur eenieder opgewekt weer huiswaarts en kon de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde Seniorendag. De kraaien weten ook na 45 jaar deze dag nog steeds tot een onvergetelijk spektakel te verheffen. Vele sponsoren en vrijwilligers leverden hiervoor een bijdrage. De Supportersvereniging Rijsoord dankt dan ook eenieder die een bijdrage leverde!

De 45ste Seniorendag is mede mogelijk dankzij de medewerking van vele begunstigers.
De organisatie kon, mede dankzij de brede steun van de Ridderkerkse en regio bedrijven / particulieren en vrijwilligers, deze dag ook nu weer tot een geweldig succes maken.

Vrije giften
Stichting FONOBORI
Stichting “Help eens een Handje”
Les Amis du Vin
Tuinbedrijf TJP Leenheer & Zn
Van Gastel en bal Advocaten
Diversen NN

Materialen en giften t.b.v. de Tombola

Fl.v.Egmond Gr/Fr. Rijnsburg
Pottenbazaar Vlietplein
Bij Nikki aan tafel
Diverse NN

Voor diverse ondersteuningen aan de organisatie in financiële, materiële en persoonlijke inbreng
Van Gelder groente en fruit
Alfred Kooiman
Sign Power
Milot busreizen
Bloemenhuis J.v/d.Waal
Jan de Jong (tuinman)
Businessclub V.V. Rijsoord
De Koning Vleeswaren
De Theetuin
Kooiman Creative
De Combinatie
Gemeente Ridderkerk
Spar Heerjansdam
Kantinepersoneel
Dammis Dorsman
Mels Zevenbergen
Poelier Jaap Reedijk
Raad van Elf “De Rezoordse Kraaien”
Radio en TV Ridderkerk
Schrijvende/fotograverende pers
Vliegende Kraai
Bakkerij v.d.Waal
Lotenverkopers / kopers
Medewerkers
V.V. Rijsoord

Iemand vergeten is altijd mogelijk, mocht dat zo zijn is dat beslist geen opzet geweest en bieden we daar onze excuses voor aan.
Tot slot voor iedereen, nog bedankt voor u fantastische medewerking. Wij hopen dat we op 11 februari 2021 weer op u mogen rekenen als we onze Ridderkerkse seniorendag voor de 46ste keer, samen met u, weer mogen en kunnen organiseren

Uitslag grote verloting Seniorendag.

1e prijs 0764
2e prijs 4183
3e prijs 1769
4e prijs 0057
5e prijs 2496
6e prijs 1013
7e prijs 4811
8e prijs 3609
9e prijs 2690
10e prijs 4335
11e prijs 0884
12e prijs 3492

De meeste prijswinnaars zijn al op de hoogte gebracht. Vragen over de verloting 0180-415024. Voor eventuele typefouten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Het bestuur van de Supportersvereniging V.V. Rijsoord