Pupil van de Week: Brandon Buijs

Brandon Buijs brengt geluk voor Rijsoord

RIJSOORD – Brandon was volkomen ontspannen toen hij zaterdagmiddag op de vereniging arriveerde. Hij had er vooral veel zin in. Veel tijd om zich voor te bereiden in de bestuurskamer was er niet, want trainer Marco van Rijn nam Brandon al vrij snel mee naar de kleedkamer van de selectie om zich op de wedstrijd voor te bereiden.

Acuut werd er voor deze doelman van de JO11-4 een paar keepershandschoenen geregeld zodat Brandon de warming-up kon doen samen met doelman Ragip Özrak en reservedoelman 
Mitchel van der Spoel. Brandon vond deze training super leerzaam. En hij mocht zelfs doelman Ragip testen met scherpe doeltrappen.

Na deze warming-up mocht Brandon het team voorgaan op het veld voorafgaand aan de wedstrijd. Na de tos was het de beurt om de gevreesde doeltrap te nemen. Voor Brandon was dit geen reden voor nervositeit. Hij liep in een grote boog om de verdedigers van AZSV heen, passeerde nog een in de weg lopende fotograaf en koos uiteindelijk om zijn schot in het midden van het doel te plaatsen. Iets waarmee hij de doelman van AZSV compleet verraste.

Na de 1 minuut stilte die volgde ivm het overlijden van Jolanthe van den Heerik 
(moeder van 1e elftalspeler Leon van den Heerik), nam Brandon plaats in de dug-out. Hij vond de wedstrijd niet bijzonder spannend, en vond AZSV zelfs de betere partij. Gelukkig was hij wel dat het uiteindelijk Rijsoord was die met de overwinning aan de haal ging.

Na de wedstrijd mocht hij in de bestuurskamer uit handen van zijn grote voorbeeld Ragip Özrak het certificaat voor de pupil van de week ontvangen. En daarnaast ook nog de felbegeerde 
Rijsoordbal voorzien van alle handtekeningen van de Rijsoord spelers.

Een dikke 10 gaf Brandon aan deze middag en die geven wij ook aan Brandon. Je was een super-pupil!

Bekijk hier alle foto’s