MO11 start voorjaarscompetitie met klinkende overwinningen

MO11 goed uit de startblokken

RIJSOORD – De competitie voor MO11 begon 25 januari, waar de meiden al een paar weken naar uitkeken. Met een geslaagde oefenwedstrijd, nog vers in het geheugen, reisden ze af naar vv Ameide. Aangespoord door de coaches, Johan en Leon, en de meegereisde supporters, werd alles uit de kast gehaald om een goed resultaat neer te zetten.

Al heel snel in de wedstrijd viel het eerste doelpunt. Zoey kwam voor het doel en scoorde. Een oorverdovend applaus barstte los en dat smaakte naar meer. Met nog meer mooie doelpunten van Zoë, Senna H., Renske, Jana en Milou maakten de tegenstanders geen schijn van kans. Evi stond de eerste helft op kiep en wisselde dit af met Renske. Ook zij hebben dit beide goed gedaan.
Bij het affluiten stond het 2-13 en werd Ameide verlaten met een geweldig resultaat.

Op 8 februari kregen de meiden Oranje Wit uit Dordrecht op bezoek. Na 10 minuten gespeeld te hebben viel er een doelpunt voor Oranje Wit. De meiden lieten hun schouders daardoor niet hangen. Ze werkten heel hard. Er werd goed overgespeeld, vrij gelopen, ballen afgepakt en dat werd beloond met een prachtig doelpunt van Senna de R. Dit gaf de meiden het vertrouwen in de wedstrijd terug.
Na de rust namen de meiden van MO11 van Rijsoord de wedstrijd over.

Tessa scoorde al snel in de eerste minuten van de tweede helft. De tegenstander probeerde terug in de wedstrijd te komen, maar Evi was scherp en hield alle ballen. Senna scoorde wederom en ook Zoey en Zoë wisten de weg naar het doel meerdere keren te vinden. De meiden hebben hard gewerkt en vol trots verlieten ze het veld met 6-1.
Op 15 februari spelen de Mo11 tegen asv Arkel. Heel veel succes meiden!