Pupil van de Week: Luuk Stoppelenburg

Levy Willemstein Pupil van de Week

RIJSOORD – Gisterenavond werd Levy Willemstein tijdens zijn training verrast door jeugdcoördinator Jeroen Troost. Hij ontving de uitnodiging om tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord zaterdag a.s. Pupil van de Week te zijn. En die uitndoging nam hij ietwat beduusd met beide handen aan. Want Feyenoord… daar zou Levy ook graag voor spelen. Dus hoe mooi is het om dan van dichtbij mee te maken hoe het is om in een eerste elftal te spelen.

Levy is de sluitpost van JO11-3 met grote ambities. Via Rijsoord 1 en Feyenoord hoopt hij Barcelona te bereiken. Zijn ouders vergeet hij niet. Die krijgen als hij voor Feyenoord gaat spelen een seizoenskaart van hem. En wordt het Barcelona dan zet hij bij zijn ouders een camper voor de deur, zodat ze hem wel kunnen blijven aanmoedigen.

Levy heeft ook een favoriete speler. Dat is niemand minder dan Virgil van Dijk. Zijn favoriete club is – hoe kan het ook anders – Feyenoord. Veel plezier gewenst zaterdag Levy. En hopelijk ben je zaterdag toch meer voor V.V. Rijsoord dan voor Feyenoord -:)