15e Winterfeest bij V.V. Rijsoord

Het jubileum Winterfeest kan ‘bijna’ beginnen

RIJSOORD – 22 februari is het 15e regionale ‘Winterfeest’ voor mensen met een verstandelijke beperking bij V.V. Rijsoord. De organisatoren hebben het Winterfeest op papier al gereed. Het wachten is op de gasten voor deze dag.

De ontvangst van de gasten is tussen 10.00 – 11.00 uur. Om 11.00 uur wordt de opening verzorgd door burgemeester Anny Attema en Ramon de Borst, voorzitter van V.V. Rijsoord.

Er zijn de afgelopen tijd uitnodigingen verstuurd naar onder andere, Stichting Anyam, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Stiching AAVB, Humanitas, Syndion, enz. Deze stichtingen hebben hun medewerking toegezegd. De carnavalsvierders kunnen zich bij hun organisatie opgeven.

Samen met elkaar
Stichting “Help Eens Een Handje”, V.V. Rijsoord, Sport en Ontspanning Verstandelijk Beperkten ANYAM, Supportersvereniging V.V. Rijsoord (met ondersteuning van de Raad van Elf “De Rezoordse Kraaien”), Stichting AAVB en met financiële ondersteuning van Stichting FONOBORI en Administratiekantoor Sierat hebben de handen ineengeslagen om er een spetterend jubileumfeest van te maken.

Grote opkomst
Vorig jaar was het een drukte van belang in de kantine van V.V. Rijsoord. Er kwamen zo’n 150 deelnemers op dit gratis feest af, wat samen met de begeleiding en organisatoren een zeer goede bezetting van het Rijsoordse Kraaiennest opleverde. Nu deze dag steeds meer bekend begint te worden hoopt de organisatie op minstens een gelijke opkomst.

Als het feest gaat beginnen
Ook dit jaar worden de gasten ontvangen met muziek van eigen bodem door Andy Dellenoy en als extra gast zal Marco de Hollander optreden (bekend van radio, TV en het Feest op het Koningsplein). De presentator van het feest, Jan Pol die elk jaar in een bijzondere kledij op het podium staat, zal het feest weer in de goede banen leidden. Het verdere programma blijft een verrassing.

Gratis dag
Tijdens deze middag zijn er diverse lekkere snacks te verkrijgen van o.a. Pannenkoekenhuis “Pannenkoe”, De Koning Vleeswaren, TukTuk-IJs en bakkerij v.d. Waal . De drankjes worden door HEEH ter beschikking gesteld. Uiteraard is de entree gratis.

Uitreiking prijzen
Eén van de hoogtepunten is de uitreiking van de prijzen voor de leukst verklede. Wie er dit jaar met de prijzen vandoor gaan weten we niet, maar zij die verkleedt komen maken kans. Een deskundige jury, de dames van HEEH, kijken welke deelnemer(ster) het leukst is verkleed.

Opgeven
Om alvast een beetje inzicht te krijgen, vragen wij de deelnemers zich op te geven bij de organisatoren. Op diverse plaatsen zijn er de afgelopen weken posters opgehangen met de gegevens. Opgeven kan individueel of via de diverse tehuizen in Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht, enz. Aanmelding via mail: secretariaat@vv-rijsoord.nl, info@anyam.nl of wjvanwin@xs4all.nl. Telefonisch via: 0180-427183