AutoFirst Molenvliet steekt JO13-1 in nieuwe trainingspakken

RIJSOORD – Na de laatste competitiewedstrijd van 2019 – die door Rijsoord JO13-1 thuis met 4-1 werd gewonnen van ASWH JO13-2 – gingen alle spelers, trainers en veel ouders op pad naar AutoFirst Molenvliet te Zwijndrecht.
A trip down memory lane voor een aantal ouders omdat AutoFirst op het rijtje zit van de voorheen legendarisch discotheek, The Blue Lagoon in Zwijndrecht.

AutoFirst is hét betrouwbare adres voor occasions, reparatie, autoglas en autoverhuur, en is eigendom van de vader van één van onze spelers (Goesie). Een aantal weken geleden heeft deze vader middels AutoFirst alle spelers en trainers van nieuwe pakken voorzien, zoals hij dat ook al een aantal jaren geleden anoniem heeft gedaan. Hij loopt er niet graag mee te koop, dus laten we het er maar op houden dat Chelsea Abramovich heeft en Rijsoord JO13-1 Arjanovich.

Na de paparazzi taferelen van Gerda & Shams werden wij ook nog getrakteerd op bijzonder veel patat en limonade. Nogmaals bedankt Arjanovich en de rest van de familie en we gaan ervan uit dat onze jongens AutoFirst niet vergeten rond hun 18e verjaardag.