Voorbeschouwing Rijsoord - Smitshoek

Voorbeschouwing Rijsoord – Smitshoek

Rijsoord – Het was misschien verrassend, maar de drie punten gingen toch echt mee terug naar Rijsoord vorige weekend na de gewonnen wedstrijd bij Capelle. Eigenlijk broodnodige en noodzakelijke punten om de aansluiting met de grote middenmoot in het vizier te kunnen houden. En dat kan, nee moet, eigenlijk een vervolg krijgen door ook dit weekend van Smitshoek te winnen om het gat met deze tegenstander te verkleinen naar 3 punten. Dat is de uitdaging waar de ploeg van trainer Marco van Rijn na het succes van vorige week voor staat.

Aan de andere kant zal ook trainer Richard Middelkoop van Smitshoek tevreden zijn geweest met het punt wat zij overhielden aan het treffen met de koploper AZSV. Er had na een 2-0 voorsprong zelfs wel meer in kunnen zitten. De resultaten van Smitshoek waren de laatste weken, mede door een aantal blessures van potentiële basisspelers, niet wat ze verwacht hadden met grote nederlagen, thuis tegen Feyenoord en uit bij Sportlust. Maar nogmaals het resultaat van vorige week zal er zeker toe bijdragen om met een goed gevoel  af te reizen naar Rijsoord. Bij Smitshoek komen we in ieder geval onze oud-speler Darlison Gerardus tegen, die aan het einde van vorig seizoen de overstap maakte naar Smitshoek. Hij is daar inmiddels, net als eigenlijk al die jaren bij ons, een vaste waarde aan de rechterkant in de verdediging.

De wedstrijd aan de Vlasstraat staat onder leiding van scheidsrechter Kieft uit Putten en begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur.