Peursum MO15-1 - Rijsoord MO15-1 0-5

Weer overwinning MO15-1, tweede plaats ranglijst lonkt

GIESSENBURG – De meiden van MO15-1 moesten deze zaterdag naar Giessenburg om tegen Peursum MO15-1 te strijden. Deze ploeg stond een flink aantal plaatsen onder Rijsoord, maar dat was vorige week ook zo tegen Sliedrecht maar daar werd maar moeizaam van gewonnen 3-1. Na deze week goed getraind te hebben wisten de meiden blijkbaar goed wat ze beter moesten doen dan de vorige week . Er werd vanaf minuut één voor de winst gespeeld en de tegenstander wist zich geen raad met hun tegenstander die goed druk op de verdediging zetten van Peursum. Dit resulteerde na een 10 minuten in een vrije trap die prima door Sienna in het doel werd verwerkt 0-1 een lekker begin.

Rijsoord bleef sterker en zo lag al vrij snel na de 0-1 de 0-2 in het netje, Mirte was de doelpuntenmaker. Omdat een van onze spitsen (Lily) er niet was werden we deze wedstrijd vanuit MO13-1 aangevuld met Tess Jerins deze nog jonge dame kan goed mee met dit team zo als wel meer meiden van de MO13-1.

Tess bleek het vandaag op haar heupen te hebben want voor en na rust maakte ze een goal 0-4 was het toen . De trainers konden lekker door wisselen en kwam iedereen aan de beurt . Onze laatste meid die al weken erg sterk speelt kwam door het wisselen op het middenveld terecht. Nikki liet de kans daardoor ook niet gaan om eens flink vanaf het middenveld op te stomen en de 5-0 te maken. Er waren nog wel meer kansen. Zo kreeg onze nieuwe aanwinst Sanne Kranendonk een paar mooie kansen om voor het eerst te scoren, helaas lukte dat vandaag nog niet maar die goal gaat er zeker komen. De scheids blies met een 0-5 eindstand af.

Wederom drie punten voor de meiden die hun laatste vier wedstrijden in winst hebben omgezet en met 18 punten uit 9 wedstrijden op de derde plaats staan. Volgende week komt de nummer vier oranje wit MO 15 naar Rijsoord een kleine topper die om een eventuele tweede plaats in de eindrangschikking gaat. Met de inzet van de laatste wedstrijden is dit zeker mogelijk.

Meiden gefeliciteerd : Ruby, Esther, Megan, Nikki, Mila, Mirte, Sienna, Deanne, Sanne, Ilsa, Jessica, Emma en Tess.