Penaltybokaal

Seyithan Askin en Nojus Gryzauskas door naar finale Penaltybokaal

RIJSOORD – Op zaterdag 23 november was het tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord 1 – ARC 1 de beurt aan JO10-1 en de JO7-2 om te strijden voor een plaats in de finale van de penaltybokaal. Maar eerst mochten ze mee het veld op met de mannen van Rijsoord 1. Na een supersprint was het wachten op de rust. Tijdens de eerste helft van de wedstrijd hebben de jongens hard aangemoedigd.

Uitgelaten liepen de jongens het veld op na het fluitsignaal van de scheidsrechter, vastberaden om het reservekeeper Mitchell van der Spoel moeilijk te maken. Mitchell werd eerst afgeleid doordat een aantal jongens Mitchell herkenden, dat was natuurlijk een goede tactiek. Maar Mitchel liet zich niet gek maken en stond geconcentreerd in het doel. Eerst gingen de jongens van de JO7-2 hun best doen om te scoren en dat ging hun heel goed af. Maar het het was Seyithan die uiteindelijk de meeste doelpunten wist te maken.

Daarna gingen de jongens van de JO10-1 strijden voor een plek in de penaltybokaal. De spanning zal de mannen parten hebben gespeeld want er was al snel een winnaar namelijk Nojus Gryzauskas.

Gefeliciteerd Seyithan en Nojus, we zien jullie in de finale aan het einde van het seizoen! En mannen van JO10-1 en JO7-2, top dat jullie er waren.