Pupil van de Week - Ferre Klootwijk

Pupil Ferre Klootwijk scoort met gemak

RIJSOORD – Ferre Klootwijk was 23 november pupil van de week bij de wedstrijd Rijsoord – ARC. Het was nog even spannend of Ferre wel op tijd kon zijn, want hij moest zelf laat spelen en ver weg. Maar gelukkig werd zijn wedstrijd vervroegd. Ferre had deze middag zijn ouders, broertje, opa’s en oma’s meegenomen. Ferre had er veel zin in, maar volgens zijn ouders was hij wel een beetje zenuwachtig. Lydia  kwam Ferre al snel halen om mee te gaan naar de kleedkamers van de mannen van Rijsoord 1.

Voor de wedstrijd deed Ferre mee met de warming-up en hij liet zich niet kennen. Tijdens het overspelen van de baldeed Ferre goed mee. Toen er werd gevraagd of hij de bal hoog kon houden, liet Ferre zijn skills maar wat graag zien.

De wedstrijd ging beginnen en vooraan naast de scheidsrechters liep Ferre het veld op. Na het schudden van de handen, mocht Ferre toekijken bij de toss. De wedstrijd kon beginnen en Ferre mocht als eerste proberen te scoren. Ferre liep makkelijk langs de tegenstanders, maar maakte het nog wel even spannend met zijn schot op het doel. Ferre had de bal aan zijn linker voet en die kwam daarna voor zijn rechter voet, wat niet helemaal de bedoeling was. Maar koelbloedig schoot hij met rechts de bal goed in het doel. Ferre had de mannen laten zien hoe ze moesten scoren.

Tijdens de wedstrijd zat Ferre tussen de reserve spelers in de dug-out, waar hij geconcentreerd en vol spanning naar de wedstrijd zat te kijken. Ferre zag Rijsoord helaas verliezen van ARC met 2-4. Na de wedstrijd vertelde Ferre dat er voor de wedstrijd en in de rust vooral tactieken werden besproken met de spelers en dat er muziek werd gespeeld. Uit handen van Tevyn Biekman kreeg hij een certificaat en een bal met alle handtekeningen de spelers. Een felbegeerd collectors item. Ferre vertelde het erg leuk gevonden te hebben en gaf deze middag dan ook een dikke 10.