Update renovatie

Renovatie : work in progress

RIJSOORD –

Nu het elektra is aangepast, zijn we gestart met het renoveren van het herentoilet boven. Dit met het oog op de aankomende festiviteiten in december en de seniorendag en het winterfeest in februari. Als alles volgens plan verloopt – en daar gaan we gemakshalve maar vanuit – dan kunnen we in de week van de Kaas & Wijnavond op 12 december het vernieuwde herentoilet in gebruik nemen. In die tussentijd dient het damestoilet als tijdelijk herentoilet en is het invalidentoilet ook door de dames te gebruiken.

De units staan inmiddels in elkaar en worden opgeknapt voor gebruik. De pomp van de verwarming is stuk en moet vervangen worden. Dit hadden we voor later ingecalculeerd, maar halen we naar voren met de winter voor de deur.

Vanaf januari starten we met de kleedkamers. Het wordt per kleedkamer aangepakt en niet per twee tegelijk zoals aanvankelijk de bedoeling was. Op deze manier is het voor onze lokale aannemers goed uitvoerbaar en kunnen we het logistiek op zaterdagen ook beter managen.

Een renovatie gaat nooit ongemerkt voorbij, dus jullie zullen er hier en daar misschien wat hinder van ondervinden. Daarvoor vragen we jullie begrip!

Heb je ideeën, wil je meedenken, wil je meewerken of heb je vragen? Spreek dan een van de mensen uit de projectgroep aan of stuur een mail naar secretaris@vv-rijsoord.nl.