RVVH JO11-1 - Rijsoord JO11-1 2-2

Ook JO11-1 Ridderkerks kampioen

RIJSOORD – In navolging van Rijsoord JO9-1 is ook Rijsoord jo11-1 Ridderkerks kampioen geworden. De laatste wedstrijd tegen RVVH JO11-1 moest de beslissing brengen, daar beide teams allebei de wedstrijden gewonnen hadden tegen respectievelijk Bolnes en Slikkerveer. Alleen het doelsaldo van de Kraaien was wat beter dan dat van RVVH waardoor een gelijkspel voldoende zou zijn.

Om eerst terug te kijken op het toernooi kunnen we stellen dat we goede fases met mindere fases afgewisseld hebben. De eerste wedstrijd tegen Slikkerveer werd weliswaar met 4-1 gewonnen toch was dit moeizaam, er zaten wel degelijk goede fases in de wedstrijd maar ook wat mindere.
De 2e wedstrijd tegen Bolnes was eigenlijk geen wedstrijd omdat we daar net een maatje te groot waren en de wedstrijd met 16-1 winst af wisten te sluiten. Ondanks deze uitslag bleef Bolnes wel normaal en sportief voetballen! Hierdoor zou de beslissing vallen in de laatste wedstrijd tegen RVVH.

De kraaien begonnen redelijk aan de wedstrijd en wisten de bal goed rond te spelen zonder echt gevaarlijk te worden. Het eerste gevaar van RVVH was ook direct raak. Een voorzet vanaf de zijkant dachten we te kunnen verwerken, helaas werd deze omgezet in een eigen doelpunt waardoor we vroeg in de achtervolging moesten.

Toch probeerden we te blijven voetballen en te loeren op de kansen die vanzelf wel zouden komen, echter door slordig balverlies kan een speler van RVVH alleen op de doelman af en rondde deze koelbloedig af 2-0. In plaats van de kopjes naar beneden, stroopten we de mouwen op en uit een slim genomen corner viel de bal voor de voeten van Joy die de bal beheerst binnenschoof 2-1! Dit was tevens de ruststand.

In de rust aangegeven dat er nog niks verloren was en dat er gestreden moest worden voor elke meter. En dat hebben we wel gezien, de verdediging gaf weinig ruimtes weg waren sterk in de duels waardoor er weinig kansen waren voor RVVH. Overigens ook niet voor Rijsoord maar uit een uitbraak werd een speler van de kraaien neergelegd en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Deze werd onberispelijk binnengeschoten door Ferre waardoor de stand 2-2 werd!

Hierna werd het wat onvriendelijker, echt grote kansen bleven wederom uit aan beide kanten. Waarna de scheidsrechter affloot en Rijsoord JO11-1 op doelsaldo Ridderkerks kampioen werd! Gefeliciteerd mannen!