Rijsoord JO9-1 - RVVH JO9-1

Rijsoord JO9-1 Ridderkerks kampioen!

BOLNES – Maandag 4 november was daar eindelijk de finale van het Ridderkerks Kampioenschap. Rijsoord JO9-1 tegen RVVH JO9-1. Beide teams hadden Slikkerveer en Bolnes verslagen. Nadat we even op de spelbegeleider moesten wachten, konden we beginnen aan de wedstrijd. Vooral het woord “Strijd” was tekenend voor wat het publiek te zien kreeg. Er werd gestreden voor elke centimeter.

Het spel golfde op en neer, maar Rijsoord kwam op een 1-0 voorsprong door Sam Krist. Niet veel later maakte RVVH gelijk en scoorde ze zelfs de 1-2. De mouwen bij de kleine kraaien gingen nog verder omhoog wat resulteerde in de 2-2 en 3-2. Beide goals ook weer op naam van Sam Krist.

Aan de andere kant was Senne samen met zijn verdediging bezig om zijn doel zo schoon mogelijk te houden. De rust werd bereikt met een 3-2 voorsprong.
Na de rust kwam RVVH scherp uit de kleedkamer. De kraaien kregen geen cm ruimte en de 5 meter ruimte voor het indribbelen bij een uitbal bestond inmiddels al helemaal niet meer. Toch ging het spel weer op en neer en gingen beide teams vol aan de bak. Voor de time-out scoorde RVVH de 3-3. De spanning gierde door iedereen die op, maar ook langs het veld stond. Vlak voor tijd besliste Sam Krist de wedstrijd met een harde uithaal, 4-3. Een groot gejuich barstte na afloop los en het feest kon beginnen!

Na afloop naar de kantine waar de prijsuitreiking plaats vond. Uit handen van de penningmeester van Bolnes kregen de kleine kraaien de bokaal en bijbehorende medailles.

Kraaien, gefeliciteerd en op naar de volgende overwinningen!

De razende reporter