Bolnes JO9-1 - Rijsoord JO9-1 0-17

JO9-1 wint ruim van Bolnes

RIDDERKERK – Van de razende reporter – Maandag 28 Oktober stond voor JO9-1 de 2e wedstrijd van het Ridderkerks Kampioenschap op het programma. Tegenstander was de thuisclub Bolnes. Onder leiding van Rene en Arnoud kwamen de volgende kraaien het veld in: Senne, Kenji, Faas, Mees, Stijn, Lard, Sam en Casper.

Het was even wachten, maar uiteindelijk kwam Bolnes met 11 spelers het veld op. Na de warming-up ging de wedstrijd van start. Met kort combinatiespel gingen de kleine kraaien ten aanval. Lard mocht het 1e doelpunt aantekenen. Helaas bleek de weerstand van Bolnes niet al te groot waardoor de score opliep tot een ruststand van 0-7.

Na de rust duurde het even voordat nr. 8 werd gescoord, maar toen bleek de ban toch echt gebroken. De eindstand werd uiteindelijk 0-17. Volgende week staat de finale op het programma. Maandag 4 November om 18.30 starten de kleine kraaien tegen RVVH. Ook RVVH had ruim van Bolnes gewonnen en gisteren versloegen ze Slikkerveer. Het belooft een spannende pot te worden op de Bolnesser Berg.

Kom allen de kleine kraaien aanmoedigen !