Rijsoord JO9-1 - Slikkerveer JO9-1 7-2

Rijsoord JO9-1 opent Ridderkerks Kampioenschap met klinkende overwinning

RIJSOORD – Maandag 14 Oktober speelde Rijsoord JO9-1 de 1e wedstrijd om het Ridderkers kampioenschap tegen de Sv Slikkerveer. Op het sportpark van de sv Bolnes traden de kleine kraaien (Senne, Kenji, Mees, Faas, Casper, Stijn, Lard en Sam) aan tegen de grote jongens van Slikkerveer. Vooral de keeper van Slikkerveer maakte voor de wedstrijd grote indruk.

De kraaien vlogen over het veld en waren niet van plan om deze strijd te verliezen. Bij iedereen gingen de mouwen (van de nieuwe tenues) omhoog en Slikkerveer werd naar achteren gedrukt. Bij de 1e time-out stond Rijsoord met 2-1 voor. De rust werd bereikt met een 3-1 voorsprong. In de rust waren de jongens duidelijk tegen elkaar. We zijn er nog niet en we moeten nog vol aan de bak.

Na de rust scoorde Slikkerveer de 3-2 en de spanning steeg flink. Het leek wel of de kraaien nog harder gingen vliegen en met goed samenspel lukte het Rijsoord om Slikkerveer met 7-2 te verslaan. Dit lijkt en is misschien wel een ruime uitslag, maar dat had er mede mee te maken dat onze keeper Senne zich onderscheidde met een aantal fantastische reddingen.

De volgende wedstrijd staat op voor maandag 28 Oktober waar Bolnes om 18.30 uur de tegenstander zal zijn.
Kom de kleine kraaien aanmoedigen, want dat hebben ze nodig !!