Tss Roos Pupil van de week

Pupil van de week Tess Roos scoort met mooie effect bal

RIJSOORD – Tess Roos was 28 september pupil van de week bij de wedstrijd Rijsoord – Spijkenisse. Tess had deze middag haar ouders meegenomen en haar opa en oma kwamen naar de wedstrijd kijken. Tess vertelde dat ze best zenuwachtig was, maar dat ze er wel heel veel zin in had. Nadat ze uitleg had gekregen over wat haar deze middag te wachten stond, werd ze in de bestuurskamer opgehaald door Emo van Dijk om mee te gaan naar de mannen van Rijsoord.

Voor de wedstrijd deed Tess mee met de warming-up en liet zij zich niet kennen bij de mannen. Tijdens het overspelen van de bal kreeg deed Tess goed mee. Zij kopte de bal, hield de bal hoog en nam de bal goed aan.

De wedstrijd ging beginnen en vooraan naast de scheidsrechters liep Tess het veld op. Na het schudden van de handen van de spelers van Rijsoord en Spijkenisse, mocht Tess toekijken of de scheidsrechter de munt goed in de lucht gooide. De wedstrijd kon beginnen en Tess mocht als eerste proberen te gaan scoren.


Tess liep makkelijk langs de tegenstanders, maar maakte het nog wel even spannend met haar schot op het doel. De bal rolde tegen de paal en ging achter de keeper langs het doel in. Tess had de mannen laten zien hoe ze moesten scoren.

Tijdens de wedstrijd zat Tess tussen de reserve spelers in de dug-out, waar ze vol spanning naar de wedstrijd zat te bekijken. Tess zag Rijsoord helaas verliezen van Spijkenisse met 0-3. Na de wedstrijd vertelde Tess dat er voor de wedstrijd en in de rust vooral tactieken werden besproken met de spelers en dat er tijdens de rust niet echt een vrolijke stemming heerste in de kleedkamer. Tess kreeg van de keepertrainer Hans-Willem Mallon een certificaat en een bal met alle handtekeningen van alle spelers van Rijsoord 1. Tess vertelde het erg leuk gevonden te hebben en gaf deze middag na lang nadenken dan ook een 10.