Training door Danny Makkelie

Training door Danny Makkelie

RIJSOORD – De Scheidsrechtervereniging Drechtsteden (SVD) nodigt alle KNVB-, verenigings- en aspirant scheidsrechters en iedereen die interesse heeft, uit voor een clinic en daarna uitgebreide uitleg van de nieuwe spelregels gebruikmakend van actuele beelden verzorgd door niemand minder dan
 
                                            DANNY MAKKELIE
 
op woensdagavond 4 september van 20.00 tot 22.00 uur op het ASWH-complex, Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht.
 
Aanmelden mag: http://www.svdrechtsteden.nl/over-ons/contact/ , maar is niet verplicht.

Danny Makkelie is een nationaal en internationaal top scheidsrechter én een autoriteit op het gebied van videoarbitrage (VAR). Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. Dus ook voor scheidsrechters van V.V. Rijsoord. Inloop vanaf 19.30 uur. De training zelf begint om 20.00 uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen. Na afloop van de clinic zal Danny in de kantine van ASWH met behulp van actuele beelden uitgebreid uitleg geven over de dit seizoen gewijzigde spelregels.

Met nadruk stellen we dat dit beslist geen actie is om KNVB-scheidsrechters te werven. We willen geïnteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt onder de deskundige leiding van gediplomeerd trainer Jan Tempelaar die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.