Trots op onze kraaien!

Obligatielening renovatie volgestort! We kunnen beginnen…

RIJSOORD – Op de valreep voor de zomer kunnen we jullie nog een mooie mijlpaal melden: de uitgeschreven obligatielening is met een bedrag van 78.000 volgestort. In eerste instantie zijn we uitgegaan van een bedrag van 72.000 euro, maar door het enthousiasme, een aantal periodieke schenkers én het feit dat veel obligatienemers hun rente schenken aan de club, konden we het bedrag verantwoord ophogen naar 78.000 euro. Een prachtige krachtinspanning van heel veel betrokken kraaien en daar zijn we trots op. Dank jullie wel! Klik hier voor het Obligatie reglement V.V. Rijsoord.

En weet je: twee sponsoren met een blauw hart verdubbelen dit bedrag! Dat is natuurlijk ook een meer dan fantastische opsteker voor de club. En een overduidelijk signaal van hun betrokkenheid bij V.V. Rijsoord.

We gaan beginnen…
Achter de schermen wordt nu volop onderhandeld en gepland – want aannemers hebben het druk – om de start te gaan maken. Er is al opdracht gegeven voor een stuk voorbereidend werk: de groepenkast worden vervangen en helemaal ingericht op de nieuwe eisen. Niet echt ‘zichtbaar werk’, maar wel heel belangrijk.

Maar… we zijn er nog niet, dus we blijven aan de weg timmeren om meer geld voor de renovatie op te halen. Zo staat er een subsidie aanvraag uit en hebben we nog de nodige lijntjes uitstaan naar vermogensfondsen en sponsoren.

Wil jij ook nog iets betekenen in dit renovatieplan? Dan juichen we dat van harte toe!

Hoe kun je helpen?

Via een Periodieke schenking

Je kunt een gift geven voor de renovatie. En leg je deze gift voor minimaal 5 jaar vast in een periodieke schenkingsovereenkomst, dan betaalt de Belastingdienst mee.

Een voorbeeld:
Je legt voor vijf jaar een jaarlijks bedrag van 500 euro vast
Je valt in de belastingschaal van 51,75%, dan krijg je via je aangifte inkomstenbelasting 258,75 euro terug
Netto kost het je dus 241,25 euro

Spreekt deze manier van schenken je aan of wil je meer informatie? Kijk dan ook even op de site van de Belastingdienst of mail naar secretaris@vv-rijsoord.nl.

Download hier het Periodiek Schenkingsformulier V.V. Rijsoord
Download hier de Betalingsvolmacht Periodieke Schenking


Via Sponsoring

Wil je (een deel van) een kleedkamer sponsoren als bedrijf, met je team, of kun je materialen of diensten tegen een speciale prijs leveren? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of mail naar secretaris@vv-rijsoord.nl. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Door je handen uit de mouwen te steken of leuke acties te bedenken

Ben je handig? Wil je helpen met slopen? Wil je een sponsoractie organiseren? Enz….. Ook dan horen we graag van je via secretaris@vv-rijsoord.nl.