Vincent van Noord Hoofd Jeugdopleiding

V.V. Rijsoord heet Vincent van Noord welkom als Hoofd Jeugdopleiding

RIJSOORD – De afgelopen twee jaar heeft de jeugdafdeling van V.V. Rijsoord kleine stappen vooruit gezet op het gebied van organisatie en technische ontwikkeling van het jeugdbeleid. Wij zijn heel blij dat wij deze stappen hebben gezet én dat we dat hebben kunnen doen met mensen van de club. De structuur met technisch en algemeen coördinatoren die we hebben neergezet, werkt en zetten we door.

Voor de komende jaren hebben wij als jeugdafdeling een solide financiële basis met de verlenging van de hoofdsponsor en een nieuwe subsponsor. Dat is fantastisch en geeft ons de mogelijkheid om een volgende stap te maken: het aanstellen van een hoofd jeugdopleiding. Met Vincent van Noord halen wij geen onbekende binnen. Vincent is een aantal jaren geleden trainer van Rijsoord 2 geweest. De afgelopen jaren is Vincent bij diverse verenigingen in de regio werkzaam geweest als trainer, onder andere ook in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Met Vincent halen wij iemand binnen met een grote passie voor het voetbal en met veel kennis. Doel is om een versnelling aan te brengen in de ontwikkeling van het technisch beleid van de jeugdafdeling.

“De reden dat ik voor V.V. Rijsoord heb gekozen, is omdat ik Rijsoord een gezellige en familiare club vind. Rijsoord geeft mij altijd een fijn en prettig gevoel”, aldus Vincent.

Van harte welkom terug en dat we samen mooie dingen gaan bereiken voor de jeugd.