Familiedag 1 juni... kom gezellig langs

Programma Familiedag en… mooi weer op komst!

RIJSOORD – Zaterdag 1 juni de familiedag 2019. De weersverwachtingen zien er goed uit dus het belooft weer een mooi feest te worden.

´s-Ochtends om 9.00 uur beginnen we met de voetbalclinic voor de jeugd tot en met 9 jaar. Zes voetbal behendigheidsonderdelen waarbij per onderdeel punten te verdienen zijn. Uiteraard zijn er prijzen voor de winnaars. Voor de voetbalclinic kunnen de kinderen nog steeds inschrijven,  ook op de dag zelf.

Om 9.00 starten we ook met het 4×4 toernooi voor de boys and girls van 10 tot en met 13 jaar en ook hier een prijs voor de winnaars.

’s-Middags vanaf 14.00 uur is er voor de jeugd “flippervoetbal en goalschieten”. Ook hier zijn weer prijzen te verdienen. Hiervoor kan je je zaterdagmiddag op het C-veld inschrijven.

Voor de allerkleinsten staat er weer een springkussen.

Met 26 ploegen beginnen om 12.00 uur met het 7×7 tournooi. Ploegen graag uiterlijk 11.30 uur aanwezig. Onze vrienden uit Florida doen dit jaar ook weer mee met 2 ploegen. Het toernooi duurt tot ongeveer 16.30 uur. Rond 17.00 uur de prijsuitreiking voor de winnaars en de wisselbeker voor de ploeg die het leukst verkleed is.

Rond 18.00 gaat de bbq van start voor, schrik niet 135 personen!

Niet vergeten: meedoen is belangrijker dan winnen, plezier staat voorop op deze dag. Tot zaterdag allemaal!