Ab, Mels, Conny, Adinda, Leo, Eke, JP... bedankt!

Vrijwilligers bedankt!

RIJSOORD – Afgelopen zaterdag stond de vrijwilligersavond van V.V. Rijsoord gepland. Toen die datum geprikt werd, konden we niet vermoeden dat op die dag ook de titel gepakt zou worden. Dus was het dubbel feest en liep de avond anders dan we gewend zijn, maar dat maakte het niet minder gezellig.

Voorzitter Ramon de Borst benadrukte in zijn speech dat het werk van vrijwilligers onbetaalbaar en onmisbaar is! Hij bedankte alle aanwezige vrijwilligers voor de tijd en energie die ze het afgelopen seizoen in onze mooie club hebben gestoken. Dat bedankje geldt natuurlijk ook voor alle vrijwilligers die niet aanwezig waren.

Helaas nemen we dit seizoen ook afscheid van een aantal vertrouwde gezichten. Mels Zevenbergen en Ab van der Poel zorgden er met de ‘maandagochtendploeg’ voor dat het sportpark en de gebouwen er – na een zaterdag intensief voetballen – weer netjes bij lagen. Conny Bode (niet op de foto) stopt als kantinemedewerkster. Adinda de Groot kreeg Rijsoord met de paplepel ingegeven en versterkte jarenlang het kantineteam. Haar man Leo de Groot kon niet achterblijven en heeft mooie evenementen op zijn naam staan, zoals de seniorendag die hij met de Supportersvereniging organiseerde. Leo kon zich geen mooier moment bedenken om afscheid te nemen: zijn cluppie ook nog kampioen! Eke Boers bouwt langzaam af, vorig jaar stopte Eke met de supportersvereniging, dit jaar stopt ze als kantinemedewerkster. Om het af te leren zien we haar vast nog wel eens terug achter de bar in de bestuurskamer. En last but not least Jean Paul – JP voor insiders – stopt als een van de vaste gezichten in de ochtendploeg van de kantine. Allemaal – ook via deze weg – nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! En we hopen dat jullie genieten van de bloemen en de mooie tas met inhoud van Van der Valk Ridderkerk. En natuurlijk dat we jullie nog vaak in het kraaiennest mogen begroeten.