Help mee aan de renovatie met een obligatie

Help mee met een obligatie voor de renovatie!

RIJSOORD – Terwijl de spanning in Kloetinge stijgt, maken we nog even de obligatiebalans voor de renovatie op. Een maand geleden werd tijdens een bijzondere ALV het renovatieplan voor de kleedkamers goedgekeurd met het bijbehorende financiële plaatje, waaronder een obligatielening van € 72.000,-.

Verdubbelen!
Mooie is dat twee sponsoren de leden hebben uitgedaagd om de obligatielening voor half juni vol te krijgen. Lukt dat, dan verdubbelen deze mannen het bedrag met een sponsoring. Hoe gaaf is dat! Zeker nu we kunnen melden dat de stand van vandaag € 55.550,- euro aan obligaties is en € 275,- aan giften.

Als we met elkaar de komende weken goed aan de weg timmeren moet het toch haalbaar zijn. Dus mobiliseer je team, de ouders van je team, bedrijven die Rijsoord een warm hart toedragen en noem maar op. Samen moet het toch lukken om ook de resterende € 16.450,- binnen te halen. De belangen zijn groot: verdubbelen! Lees hier hoe je kunt helpen…