Spelersperikelen

Nieuws van het spelersfront

RIJSOORD – Dat het al een tijdje stil is rondom de selectie van Rijsoord kijkend naar het komende seizoen, wil niet zeggen dan er achter de schermen niets gebeurd. Na de eerdere melding over de selectie kunnen we aangeven dat van de huidige selectie ook keeper Ragip Ozrak en aanvaller Nelson Costa de Brito komend seizoen verbonden blijven aan onze club. Verder zullen een aantal spelers terugkeren naar het “kraaiennest” namelijk Leon van den Heerik, jongen van de club en de laatste 2 seizoenen spelend voor BVCB. Chris Promes keert na 1 seizoen Deltasport weer terug en Donovan Lioe Anjie komt ook na 1 jaar RVVH weer terug bij ons. Daarnaast sluit Mitchel van der Spoel, tot vorig seizoen keeper bij sv Slikkerveer, aan bij de selectie. Ook aanvaller Tevin Biekman, speelt nu bij hoofdklasser Zwaluwen en daarvoor bij Oranje Wit en Nieuw Lekkerland, komt graag naar Rijsoord. Vanuit de tweede selectie zal Lorenzo van der Heijden de stap naar de eerste groep gaan maken. Uiteraard wensen wij de nieuwe maar ook de bekende jongens van harte welkom bij onze vereniging.

Helaas zullen we ook afscheid gaan nemen van een aantal jongens. Khalid Rahli gaat de uitdaging aan bij sc Feyenoord, Darlison Gerardus verkast naar Smitshoek. Melvin Zaalman gaat onverwachts stoppen met voetballen omdat hij trainer wordt in de jeugdopleiding bij Feyenoord. Daarnaast gaat Niels Groeneveldt, momenteel aan het herstellen van een knieblessure, komend seizoen aansluiten bij sv Poortugaal.

De vertrekkende jongens wensen wij uiteraard veel succes toe in hun nieuwe omgeving en nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet bij onze mooie club.

Er vinden momenteel nog steeds gesprekken plaats met potentiële spelers om ons te komen versterken. Zodra daar duidelijkheid over is, maken we dat zo snel als mogelijk bekend.