Een mooie zaterdag in mei...

Sfeertje proeven?

RIJSOORD – Op een zonovergoten en bomvol sportpark sleepte Rijsoord afgelopen zaterdag 3 punten binnen. Vooraf was bedacht dat dit voldoende zou moeten zijn voor een officieus kampioenschap, maar Kloetinge wist met 0-9 te winnen bij Delta Sport. Het maakte het feestje er niet minder om. Na afloop van de wedstrijd werd ‘Oooooh Mikie van Goaaaallll’ door de spelersgroep in het zonnetje gezet. En dat mag ook wel na 186 wedstrijden en 152 goals (nog 1 te gaan). Het was – zeer waarschijnlijk – zijn laatste thuiswedstrijd in competitieverband en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan. Er volgt nog een officieel afscheid, maar dit feestje kun je maar vast in je zak hebben.

Tijdens de rust vierde JO11-1 met een ererondje op het veld hun kampioenschap en die hadden een mooi podium met zoveel toeschouwers.

Een groot DANK JULLIE WEL! aan alle vrijwilligers die deze dag in touw waren om het iedereen naar de zin te maken. Jullie zijn toppers!

Bekijk hier de foto’s