Wie komt ons versterken?

Rijsoord Vrouwen en Meisjes dringend op zoek naar uitbreiding

RIJSOORD – De Vrouwen en Meisjesafdeling van V.V. Rijsoord is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar vrouwen en meisjes die bij onze club willen komen spelen.

Wie komt ons versterken?

Momenteel heeft V.V. Rijsoord één vrouwenelftal, dat uitkomt in de vierde klasse Zuid! Eén MO15 meisjesteam en twee MO11 meisjesteams. Vooral de twee laatstgenoemde categorieën lopen op dit moment erg goed. Het afgelopen seizoen mochten we veel nieuwe meiden welkom heten en ook in diverse jongensteams zijn meisjes actief.

Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 is V.V. Rijsoord nog dringend op zoek naar speelsters vanaf 15 jaar en ouder, zodat we een MO17 en MO19 kunnen gaan vormen en de aansluiting naar Vrouwen 1 in de toekomst gewaarborgd is. Maar ook bij Vrouwen 1 zijn nieuwe speelsters van harte welkom, want we willen het aankomende seizoen het vrouwenteam verdere uitbreiden.

Vandaar onze oproep aan alle vrouwen en meisjes die bij onze gezellige club willen komen voetballen: MELD JE AAN ALS LID!
Dit kan op de volgende manieren:
Neem voor de vrouwenafdeling contact op met:
Bram Lindhout per email via e.kuil3@upcmail.nl of telefonisch via 06 – 27440784 of
Lydia Markus via email lmarkus1@kpnplanet.nl of telefonisch via 06 – 29375670
Of via email naar: vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl

Voor de meisjesafdeling kan men contact opnemen met:
Nathalie Huizer per email nathaliehuizer@planet.nl of telefonisch via 06 – 30990444
Of via email naar: vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl

Uiteraard kunnen jullie ook langskomen op de trainingsavonden op maandag en woensdag waarbij de meisjes MO11 en MO15 trainen tussen 18.00 – 20.00 uur en de vrouwen vanaf 19.00 uur.