Martin Smit gaat wedstrijden Rijsoord 1 filmen

Even voorstellen: Martin Smit – Cameraman

RIJSOORD – Vanaf zaterdag wordt er ook gefilmd tijdens de wedstrijden van ons vlaggenschip. Enkele weken geleden meldde Martin Smit zich spontaan: hij was op zoek naar een leuke vereniging waar hij zijn grote hobby kon uitoefenen: wedstrijden filmen en samenvattingen maken. Na wat heen en weer mailen en een eerste bezoek aan de Vlasstraat, werd Martin wel enthousiast van de kraaien. En wij van hem. Martin beschikt over een eigen camera en statief en gaat vrijwillig aan de slag. Een beter moment om te starten kon hij niet kiezen, want er staan nog drie finales op het programma de komende weken. “Wat mij enorm beviel aan Rijsoord was de goede sfeer. Veelzeggend vond ik de manier waarop de stadionspeaker (onze eigen Jan Pol – red.) de penaltybokaal begeleidde. Betrokken! En ik ontving ook meteen een nieuwsbrief en was dus al toegevoegd aan de lijst. Dat zijn kleine dingen, die veel zeggen over de club.”, aldus Martin. Wat Martin niet vertelt is dat hij een fanatiek fietser is dus niet vaak in de bus te vinden zal zijn. Hij gaat gewoon op de pedalen. Zaterdag tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen svDSO1 gaat Martin proefdraaien. De beelden zien jullie terug via social media.