Falco Lines sub sponsor van de jeugdafdeling

Sub sponsor voor de jeugdafdeling

RIJSOORD – Na recentelijk het fantastische nieuws te hebben mogen uitbrengen dat Lascentrum Welding & Cutting uit Alblasserdam haar naam de komende jaren als hoofdsponsor aan de vereniging wil verbinden, mogen wij weer een nieuwe sponsor aankondigen.

Met veel trots melden wij dat de jeugdafdeling van V.V. Rijsoord de komende 4 jaren haar groei en ontwikkeling kan blijven realiseren. Naast de hoofdsponsor heeft Falco Lines uit Ridderkerk zich gemeld als subsponsor voor de jeugdafdeling. Dit geeft de jeugdafdeling een enorme boost in middelen, materialen en opleiding.

Falco Lines is geen onbekende van de club. In 2017 hebben zij zich gemeld als sponsor van de Business Club, door de vele netwerkmogelijkheden en reclame uitingen hebben zij binnen het netwerk zo veel contacten opgedaan ,dat dit zakelijk niet onopgemerkt is gebleven. Falco Lines heeft gezien dat sponsoring bij V.V. Rijsoord een win win situatie brengt: grote naamsbekendheid en goede business voor hun prachtige bedrijf en tegelijk een dankbare en goede besteding van de sponsorgelden. Dit samen heeft ertoe geleid dat zij  V.V. Rijsoord nog meer willen ondersteunen en daar zijn wij als club natuurlijk erg dankbaar voor.

Wij danken Falco Lines B.V. en uiteraard al onze sponsoren voor hun bijdragen en vertrouwen. Zonder hen heeft een prachtige vereniging als V.V. Rijsoord geen bestaansrecht.
Wilt u als persoon of met uw bedrijf ook iets betekenen voor V.V. Rijsoord? Neem dan contact op met Marcha van Veen via 06 42 60 50 69.

Met sportieve groet,

Bestuur V.V. Rijsoord en Business Club Rijsoord.