Penaltybokaal JO8-1, JO7-3 en JO7-4

JO8-1 en JO7-3 en JO7-4 maken zich op voor Penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 20 april, tijdens de rust van de wedstrijd tegen Forum Sport, mogen de spelers van JO8-1, JO7-3 en JO7-4 zich opmaken voor hun pogingen vanaf de penaltystip. Maar liefst drie teams en dat heeft alles te maken met de enorme aanwas in onder de 7 en dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. De grote vraag is: welke spelers kwalificeren zich voor de grote finale aan het einde van het seizoen? Zaterdag rond 15.30 uur weten we meer.

Tijdens de rust bij de wedstrijden van het eerste elftal strijdt de jeugd van V.V. Rijsoord om de felbegeerde titel ‘Penaltykoning/in 2018/2019’. Elke thuiswedstrijd wordt een/twee en nu dus zelfs 3 team(s) geselecteerd en mogen alle spelers van dat team twee strafschoppen nemen. Degene die dit het beste doet, wordt aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de finale. Behalve het nemen van de strafschoppen lopen de pupillen bij aanvang van de wedstrijd ook samen met de spelers van het eerste elftal het veld op.