Mikki geeft voetbalmiddag een dikke 10

Pupil van de week Mikki Molenaar scoort met gemak

RIJSOORD – Mikki Molenaar was 6 april pupil van de week bij de wedstrijd Rijsoord – SV Portugaal. Mikki had haar ouders, 2 oma’s en 4 vriendjes meegenomen. Mikki vertelde dat ze best zenuwachtig was, maar dat ze er heel veel zin in had. Nadat ze uitleg had gekregen over wat haar deze middag te wachten stond, werd ze in de bestuurskamer opgehaald door Ed Bestebreurtje om mee te gaan naar de mannen van Rijsoord. Spannend!

Voor de wedstrijd deed Mikki mee met de warming-up en liet zij zich niet kennen bij de mannen. Tijdens het overspelen van de bal kreeg Mikki tips van de spelers over onder andere het spelen en aannemen van de bal. Mikki kreeg van de scheidsrechter een leuk vaantje.

De wedstrijd ging beginnen en naast de scheidsrechter liep Mikki het veld op. Na het schudden van de handen, mocht Mikki de toss verzorgen. De wedstrijd kon beginnen en Mikki mocht als eerste gaan scoren. Mike van Gool nam de aftrap en speelde naar Mikki toe. Mikki liep makkelijk langs de tegenstanders en passeerde de keeper met gemak om vervolgens te scoren.

Tijdens de wedstrijd zat Mikki tussen de reserve spelers in de dug-out, waar ze vol spanning naar de wedstrijd zat te kijken. Mikki zag Rijsoord winnen van SV Portugaal met 3-0.

Na de wedstrijd vertelde Mikki dat er voor de wedstrijd en in de rust vooral tactieken werden besproken met de spelers. Na de wedstrijd mocht Mikki nog mee met de spelers naar de kleedkamer en werd er een feestje gevierd met veel muziek. Mikki kreeg van keeper Ragip Özrak een certificaat en een bal met alle handtekeningen van alle spelers van Rijsoord 1.

Mikki vond het een super leuke ervaring en gaf deze middag dan ook een dikke 10.

Bekijk hier alle foto’s