Walking Football traint ‘uit’ bij SC TEC

RIJSOORD – Het hoofdveld aan de Vlasstraat lag er dinsdagochtend verlaten bij. Op uitnodiging van de hoofdsponsor van Dijkhuizen van SC TEC waren de Walking Footballers richting Tiel vertrokken voor een training. Na een hartelijke ontvangst werd de dinsdagochtendtraining afgewerkt, waarna een heerlijke lunch in het sponsorhome klaar stond. De kraaien werden goed in de watten gelegd.

Na de sportiviteiten was het tijd voor het opvijzelen van de algemene kennis over Tiel. Met een bezoek aan het Flipje Tiel museum en een meer dan interessante rondleiding bij een bomenkwekerij weten de Walking Footballers nu niet alleen hoe je een balletje moet trappen, maar ook hoe je jam moet maken en hoe je de Elstar moet enten.

De toen al geslaagde dag werd afgesloten met een buffet bij Van der Valk.

Bekijk hier alle foto’s

Ook 60+ en zin om nog sportief bezig te zijn en te genieten van die lekkere voetbalhumor? Kom dan vrijblijvend langs aan de Vlasstraat op dinsdagochtend. Vanaf 10.00 uur worden daar de spiergroepen losgegooid. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jan Jansen via 06 – 512 173 88 of met Ramon de Borst via r.deborst@vv-rijsoord.nl.